Partners

Samen op zoek naar
de vonk?

Wij denken altijd in mogelijkheden en zijn continu op zoek naar strategische partnerships om onze pijlers ICT, duurzaamheid en innovatie nog meer impact te geven. Ben jij op zoek naar een moderne werk-, vergader- en evenementenlocatie? Wij maken graag kennis met je!

De beste businessideeën ontstaan uit verrassende partnerships

Wij geloven heilig dat nieuwe businessideeën en creatieve samenwerkingen ontstaan uit gerichte partnerships in een inspirerende omgeving waar creativiteit, durf en innovatie centraal staan. Daarom zijn wij continu op zoek naar verbinding in de regio. Verbinding met ambitieuze bedrijven, ondernemers en beleidsmakers die denken in mogelijkheden en waarde hechten aan duurzaamheid en een circulaire economie.

Innovatief

Wij denken nooit in kaders, maar in kansen voor onze gebruikers. Daarom zoeken we continu naar partners om elkaar te stimuleren.

Duurzaam

VONK360 is dé all-electric flexwerkplek in Nederland. Maar ook op het gebied van beheer en duurzame catering lopen we voorop.

Baanbrekend

Om het meest vooruitstrevende flexkantoor te zijn, moet alles mogelijk zijn. Van cross-sectorale events tot ‘build your own workspace’.

Prettig werken in een inspirerende omgeving?

Onze deur staat altijd voor je open. Reserveer zelf een vergader- of kantoorruimte of neem direct contact met ons op om jouw wensen te bespreken.