VONK waaruit nieuwe ideeën
ontstaan

“Alvorens men vuur maakt is er eerst de vonk, hetgeen waaruit alles wordt gecreëerd.”

Baanbrekende ideeën ontstaan niet zomaar. Die ontstaan uit gerichte partnerships tussen ondernemerschap, onderwijs en overheid. In een inspirerende omgeving waar creativiteit, durf en innovatie altijd centraal staan.

Innovatief

Wij denken nooit in kaders, maar in kansen voor onze gebruikers. Daarom zoeken we continu naar partners om elkaar te stimuleren.

Duurzaam

VONK360 is dé all-electric flexwerkplek in Nederland. Maar ook op het gebied van beheer en duurzame catering lopen we voorop.

Baanbrekend

Om het meest vooruitstrevende flexkantoor te zijn, moet alles mogelijk zijn. Van cross-sectorale events tot ‘build your own workspace’.

Voortrekker op het gebied van innovatie en duurzaamheid

Bij VONK360 zijn we erin geslaagd een kantoorpand van 12.000 m2 volledig gasloos op te leveren. Daarvoor zijn behalve de betrokkenheid van de beste ingenieurs, een warmte-koudesysteem gerealiseerd, drie volledig elektrisch aangedreven warmtepompen en een intelligent Gebouw Beheer Systeem (GBS).

Nauw verbonden met de
FoodValley & ICT Valley

VONK360 ligt middenin de FoodValley. Een internationale topregio voor kennis en innovaties op gebied van gezonde en duurzame voeding. De gemeente Veenendaal koppelt deze bruisende regio aan de vele technologische innovaties die hier eveneens plaatsvinden. Deze ICT Valley stelt de samenwerking tussen de ICT sector in de FoodValley Regio centraal. Dit geldt voor ICT bedrijven, onderwijsinstellingen en natuurlijk alle ICT professionals die nu in de ICT sector werken. Zij streven ernaar deze netwerken te verbinden om kennisuitwisseling te versterken.

Catering van Gijs van de Hoef in
onze Business Lounge

We voelen ons sterk verbonden met de FoodValley en bieden duurzame initiatieven graag een podium om serious impact te maken. Zo verzorgt onze lokale groenteman Gijs van de Hoef – onlangs verkozen tot Beste Groenteman van Nederland – dagelijks de catering in onze Business Lounge. Dagvers, gezond en bijzonder royaal. Dit mooie bedrijf wordt inmiddels met succes gerund door dochters Christine en Renate.

Maar ook in ons restaurant in het Atrium kun je terecht voor een gezond ontbijt en bewuste lunch met veel groente, verse smoothies en healthy juices. Alle gerechten bestaan uit duurzame streekproducten van lokale ondernemers.

Prettig werken in een inspirerende omgeving?

Onze deur staat altijd voor je open. Reserveer zelf een vergader- of kantoorruimte of neem direct contact met ons op om jouw wensen te bespreken.