Van alle gemakken voorzien

Fullservice kantoorruimte

Op zoek naar duurzame kantoorruimte op een strategische A-locatie zonder hoge energielasten? Huur jouw nieuwe kantoor vandaag nog bij VONK360!

Jouw kantoor passend bij jouw DNA

Medewerkers voelen zich pas senang in een kantooromgeving als de ruimte past bij het DNA van de organisatie en beantwoordt aan de behoefte op het gebied van productiviteit en comfort. Bij VONK360 bepaal je zelf hoe de opstelling van jouw kantoor eruitziet en welke apparatuur aanwezig is. Kies je voor een open of gesloten ruimte? Met ons inbouwpakket geef je bovendien een volledig eigen invulling aan de indeling, het meubilair en de entourage.

Bovendien profiteer je bij VONK360 van:

  • Luxe vergaderruimtes en gezonde catering
  • Een razendsnelle glasvezelverbinding
  • Een strategische A-locatie in de regio Utrecht
  • 190 parkeerplekken (en elektrische laadpalen)

Innovatief

Wij denken nooit in kaders, maar in kansen voor onze gebruikers. Daarom zoeken we continu naar partners om elkaar te stimuleren.

Duurzaam

VONK360 is dé all-electric kantooromgeving in Nederland. Maar ook op het gebied van beheer en duurzame catering lopen we voorop.

Baanbrekend

Om het meest vooruitstrevende flexkantoor te zijn, moet alles mogelijk zijn. Bij VONK360 bepaal je zelf hoe jouw kantoor eruitziet.

Jouw nieuwe kantoor van alle gemakken voorzien

Bij VONK360 zijn jouw mensen van alle gemakken voorzien en profiteren je gasten van de ultieme gastvrijheid. Van binnenkomst in de royale ontvangstruimte tot de lekkerste (gezonde) gerechten in de Business Lounge van lokale ondernemers uit de FoodValley. Op alle vergaderplekken is volop ruimte voor daglicht. Vanzelfsprekend werk je bij VONK360 met een razendsnelle internetverbinding via een gloednieuwe glasvezelaansluiting. In de comfortabele meetingrooms is vergaderen kinderspel dankzij innovatieve features en interactieve smart presentatieschermen. Het duurzame Gebouw Beheer Systeem (GBS) met o.a. warmtepomp en geavanceerd klimaatplafond zorgen voor een stabiel en aangenaam werkklimaat.

Om onze gasten van alle relevante informatie te voorzien hebben we buiten op de parkeerplaats een groot digitaal informatiescherm geplaatst waar bezoekers de laatste updates over de gang van zaken in het gebouw kunnen vinden. Dit scherm kan eenvoudig gekoppeld worden aan de schermen binnen, mocht er een acute situatie ontstaan (bijvoorbeeld vanwege het coronavirus).

Duurzaam en bereikbaar

De kantoorruimtes van VONK360 bevinden zich pal naast de A12 in Veenendaal (regio Utrecht). Je bevindt je in het absolute hart van Nederland en bent dus bijzonder goed bereikbaar voor medewerkers én klanten uit het hele land. Vanzelfsprekend parkeer je je auto gratis voor onze deur met 190 beschikbare parkeerplaatsen. Heb je een elektrische auto? Op ons terrein staat een revolutionaire Solar SmartFlower die zonne-energie opvangt om onze laadpalen te voorzien van groene stroom. 

Wij houden van duurzaam!

Meer weten over onze kantoorruimtes? 

Heb je een vraag over onze ruime keuze aan kantoorruimtes? Of heb je zelf innovatieve ideeën om jouw toekomstige kantoorruimte in te richten? Aarzel niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Want vergeet niet, wij denken altijd in mogelijkheden.

Kantoorruimte

1e verdieping | Vloeroppervlak 502 m2

Kantoorruimte

1e verdieping | Vloeroppervlak 502 m2

Kantoorruimte

1e verdieping | Vloeroppervlak 502 m2

Prettig werken in een inspirerende omgeving?

Onze deur staat altijd voor je open. Reserveer zelf een vergader- of kantoorruimte of neem direct contact met ons op om jouw wensen te bespreken.