FLEX-FOCUS BIJ VONK360

Een fijne flexwerkplek

Ben jij op zoek naar een inspirerende flexwerkplek waar je samen met andere zelfstandigen kunt werken?

Een flexibel abonnement om te flexwerken waar en wanneer jij dat wilt

De behoefte aan een fijne werkplek buitenshuis is groter dan ooit. Volgens onderzoek van ZZP Barometer werkt 90% van de ZZP’ers wel eens op een flexwerkplek. Dat kan tegenwoordig in veel horecagelegenheden, maar ook op speciaal ingerichte flexwerkplekken.

Bij VONK360 focussen we ons primair op een comfortabele werkplek voor ZZP’ers en andere flexwerkers. Met een speciaal flexabonnement heb je bij ons toegang tot alle flexlocaties, horeca en vergaderruimtes.

VONK360 Flexabonnementen*
 • Onbeperkt flexwerken
  € 199,- per maand excl. BTW
 • 10 hele flexwerkdagen
  € 139,- per maand excl. BTW
 • 10 halve flexwerkdagen
  € 99,- per maand excl. BTW
 • 4 hele flexwerkdagen
  € 89,- per maand excl. BTW
 • 4 halve flexwerkdagen
  € 49,- per maand excl. BTW

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om zonder abonnement te komen flexwerken. Een halve dag kost € 12,50 (excl. BTW), een hele dag kost € 25,- (excl. BTW).

*Onze flexabonnementen zijn inclusief koffie, thee en water, maar exclusief lunch.

Innovatief

Wij denken nooit in kaders, maar in kansen voor onze gebruikers. Daarom zoeken we continu naar partners om elkaar te stimuleren.

Duurzaam

VONK360 is dé all-electric flexwerkplek in Nederland. Maar ook op het gebied van beheer en duurzame catering lopen we voorop.

Baanbrekend

Om het meest vooruitstrevende flexkantoor te zijn, moet alles mogelijk zijn. Van cross-sectorale events tot ‘build your own workspace’.

Gefocust werken in een inspirerende omgeving zonder de lasten

Waar er in iedere sector steeds meer scheurtjes ontstaan in het thuiswerken, geldt dat zeker ook voor ZZP’ers. Ook zij zoeken regelmatig naar een andere locatie waar zij met gelijkgestemden in een inspirerende omgeving kunnen werken. De voordelen van een echte flexwerkplek zijn groot; de balans tussen werk en privé is beter, het is een stuk goedkoper dan het huren van eigen kantoorruimte en er ontstaan vaak vruchtbare samenwerkingen.

Wist je dat een flexabonnement bij VONK360 altijd inclusief de allerbeste koffie is?

Combineer het gezonde met
het aangename

Bij VONK360 kun je zowel in ons grote restaurant als in onze keuken in de Business Lounge terecht voor een gezond ontbijt, stevige lunch en een grote variatie aan dagverse salades, frisse smoothies en healthy juices. Alle gerechten bestaan uit duurzame streekproducten van lokale ondernemers hier uit de FoodValley.

Natuurlijk geniet je als flexwerker bij VONK360 ook de hele dag door van de beste koffie.

Flexwerken zoals jij dat het liefste doet

Of een flexwerkplek past bij jouw behoeften luistert nauw. Zoek je stilte? Of juist reuring? En wat zijn je wensen op het gebied van de catering? Bij VONK360 kun je altijd flexwerken op de manier die jij prettig vindt. Samen met gelijkgestemden in ons restaurant of gefocust in ons flexkantoor.

Ben jij op zoek naar een comfortabele en inspirerende werkplek waar je zo nu en dan op kunt terugvallen? VONK360 zorgt ervoor dat het jou aan niets ontbreekt. Sluit vandaag nog een passend flexabonnement af, dan hopen we je snel te mogen verwelkomen!

Prettig werken in een inspirerende omgeving?

Onze deur staat altijd voor je open. Reserveer zelf een vergader- of kantoorruimte of neem direct contact met ons op om jouw wensen te bespreken.