Openbaar vervoer

Ook per openbaar vervoer kun je VONK360 goed bereiken. Het NS-station Veenendaal–De Klomp ligt op loopafstand (15 min). Bovendien is ons pand eenvoudig te bereikbaar per bus (lijn 83). 

Parkeren & snelladen elecktrische auto

VONK360 biedt volop parkeergelegenheid. Parkeer je auto pal voor de deur op ons eigen parkeerterrein met 190 plaatsen. Daar vind je tevens onze innovatieve en duurzame snellaadpalen voor elektrische auto’s. 

VONK360 op Business Park De Batterijen

De Batterijen is een hoogwaardig business park. Niet voor niets zijn er meerdere gerenommeerde bedrijven gevestigd: zoals Unit 4, Always Be Mobile, Detron ICT, DPD, Infosupport, Quirius en Gebroeders van Veldhuizen Transport. Daarnaast ligt Hotel Van der Valk op loopafstand. Business Park De Batterijen is overgegaan tot de invoering van Parkmanagement. Daarmee wordt een hoogwaardig kwaliteitsniveau van het gebied gewaarborgd en beschikt het over het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen.

Prettig werken in een inspirerende omgeving?

Onze deur staat altijd voor je open. Reserveer zelf een vergader- of kantoorruimte of neem direct contact met ons op om jouw wensen te bespreken.